Kosár

Az Ön kosara üres.

Magicolor hajfesték

Magicolor- tartós krémhajfesték 1:1.5

Ha színtartásban és minőségben a legjobbat akarod akkor ez a te hajfestéked.

Természetesség.. A Kleral System küldetése a természetesség és a környezet védelme. A legfejlettebb kutatásokból kiindulva a Kléral laboratóriumok létrehozták a tökéletes egyensúlyt a tudomány és a természet között, nincsenek környezet károsító gyártási technológiák. 
A termékek környezetbarát, újrahasznosítható, vagy biológiailag lebomló csomagolásban kerülnek forgalomba. A Kleral System NEM ALKALMAZ ÁLLATKÍSÉRLETEKET! 
Hamarosan: Bio-és Vegan vonal- minden tekinteteben természetes!

MAGICOLOR: A legújabb generációs oxidációs krémhajfesték. Új dimenzió a színek világában! Ez a különleges festék, A, B3 és C vitaminokat tartalmaz, melyek a kezelési folyamat során beépülnek hajba így táplálják és óvják a szerkezetét, továbbá a különleges védelmet fokozzák a C14, C16, C18 zsírsavak, ezek az összetevők rendkívüli eredményeket értek el a káros mellékhatások leküzdésében, melyet a hagyományos oxidációs hajfestékek okoznak.Előnyök: -100% ösztakarás 105 fantasztikus szín -minden szín önmagában is festhető -tónusok egymás közt kombinálhatók, ezáltal végtelen színskálát kapunk

-a színek tíz részre vannak felosztva, + egy tónus (ultra világosító) a keverék kiválasztásának megkönnyítésére.

Egy doboz MAGICOLOR 100ml-t tartalmaz, ami két teljes festésre elegendő. 50 ml (fél tubus) festéket keverjen össze 75 ml oxidentával(20,30, vagy 40 vol) a kívánt színárnyalatnak megfelelően.